Fitness & Style by Tímea Grlic

All Stars szponzoráció-casting: a döntőben vagyok!

Az All Stars az egyik legismertebb és legelismertebb német táplálékkiegészítőket gyártó cég. Pár hónappal ezelőtt a véletlennek köszönhetően megismerkedtem egy sportolújukkal-a közös edzésről az instagramomon láthattok videókat-és ezután fedeztem fel magát a márkát, és a facebook oldalukat, ahol megláttam, hogy pont bikini-model casting felhívás van. Aztán ahogy nézegettem a termékeiket eszembe is jutott, hogy én már nem egyszer vásároltam tőlük, szóval kellemes meglepetés volt, hogy ráadásul olyan márkáról van szó, amit ismerek is. Úgy voltam vele, hogy jelentkezek, nincs vesztenivalóm, maga a márka szimpatikus, jók a termékeik, megfizethető, a már velük dolgozó sportolók is azt az életmódot és üzenetet közvetítik, amit én is elismerek és magam is csinálok, látszik, hogy komoly munkát tesznek abba amit csinálnak, nem csak mondják, hogy csinálják, hanem úgy is néznek ki-ez nekem nagyon fontos, hitelesek. 

10897975_587989721301888_1845887352364541679_n

Tehát elküldtem pár képet, még egy tisztességes bemutatkozást sem hoztam össze, mert nem akartam magam nagyon beleélni, gondoltam ahogy esik úgy puffan, próbáljuk meg. Mikor jelentkeztem, még alig volt 2-3 másik lány a galériában, és nem is tudtam, mire számítsak, mennyire lesz kemény verseny, de nyugtatott a tudat, hogy itt szakmai zsűri dönt, és nem lájkolós-közönségszavazós bunda lesz az egész. 4 tagból állt a zsűri: Bernhard Schuber (IFBB Profi bíró), Janine Lang (JB-személyi edző) , Barbara Wiesenhütter (IFBB Figure) és Barbora Benesova (többszörös IFBB világbajnok) A több hónapon át tartó casting végére 91 versenyző gyűlt össze-ha jól láttam, én vagyok az egyedüli magyar-, és közülük fogják kiválasztani azt a top3-at akik a 6000 eurós szponzori szerződéseket megkapják, illetve szerepelni fognak a német Muscle & Fitness, FLEX és Mens Fitness! magazinokban és egy éven át képviselhetik a márkát. 

Itt tudjátok megnézni az összes versenyzőt: https://www.facebook.com/Allstarssportsnutrition/app_730057310402198

 

Az utolsó körben vagyunk, az alábbi képen szerepelnek azok akik idáig eljutottak és köztük vagyok én is! Óriási megtiszteltetés ez úgy, hogy végignézve a galériákat és elolvasva a bemutatkozásokat láttam, hogy rengeteg profi, többéves versenyzői múlttal rendelkező, több nemzeti és nemzetközi versenyt megjárt, már ismert model van köztük, olyan formákkal, amiért minden elismerésem. Nagyon büszke, hálás, és boldog vagyok hogy idáig eljutottam ilyen vetélytársak között, hiszen mindannyian gyönyörűek és keményen megdolgoztak azért amit eddig elértek!

allstars

Az eredményt a jövőhéten hírdetik ki. Meglátjuk, lesz-e magyar lány a top3-ban! 🙂  

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!