Fitness & Style by Tímea Grlic

Dubaj: fotózás, luxusautók-képekkel!

Aki nem olvasta a régi weboldalamat, az nem tudhatja, hogy a “dubaji álom” már egyszer valóra vált számomra, erről itt írtam részletesebben: http://www.crystalmakeupstudio.com/2014/06/dubai-nyaralas-es-ami-mogotte-van.html Akkor pár hónap után mégis visszamentem Európába, egy remek lehetőségnek köszönhetően, a saját karrierem akartam építeni, nem pedig egy cégnek dolgozni napi 8 órában, és az is a költözés mellett szólt, hogy akkoriban éppen 50 fok körüli volt Dubajban az átlaghőmérséklet, tehát nem volt túl élhető a város. A Svácjban és Németországban működő táplálékkiegészítőket gyártó cég és fitneszterem fotózásainak és promócióinak köszönhetően beindult a model karrierem és azóta is szárnyal, most épp egy dubaji luxus autókölcsönző cég promóciós fotózása miatt jöttem ide, és úgy döntöttem, itt is maradok, tehát ismét Dubajba költöztem.

11005124_1771274659763402_1614330138_n (1)

Az új otthonom

Egy itteni autókölcsönző cég promóciós fotózására voltam hivatalos. A fotós nagyon tehetséges és profi volt, az autók fantasztikusak és persze rettenetesen értékesek voltak: a világ egyik legdrágább autója, a Bugatti Veyron például szerény 370 millió forintot kóstál, de csekély 5 millás napi díjért akár ki is bérelhetjük.

fotózás1

 

Ezen kivül volt ott Ferrari, Lamborghini, Bentley, Mercedes “valami nagyon luxus” osztály.. A típusokat ne is kérezzétek, nő vagyok, ráadásul szőke is, értelemszerűen fogalmam sincs, pláne, hogy leginkább azzal voltam elfoglalva, hogy a tűsarkúmmal ne karcoljam össze ezeket a méregdrága csodákat, ráadásul vagy 10-en álltak körülöttem a fotózás alatt és lesték minden mozdulatomat, amiről néha nem tudtam eldönteni, hogy azért teszik ezt, mert tetszik nekik amit látnak, vagy azért, hogy véletlenül se tegyek kárt ezekben a csodaautókban. 

unnamed (1)

A világ egyik legdrágább autója Bugatti Veyron

 

Nagyon élveztem a fotózást a nagy meleg ellenére is (30 fok a napközbeni átlaghőmérséklet), gyönyörűek voltak az autók, a környezet, igazi hercegnőként bántak velem, imádtam. A kész képekre még várni kell, addig is itt egy kis ízelítő a fotózásról. 

fotózás2 fotózás1

fotózás4

 

unnamed

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!