Fitness & Style by Tímea Grlic

Luxus autó fotózás Dubajban: Ferrari, Bugatti, Lamborghini- Fotók!

Végre megkaptam az összes képet, amikről az előző bejegyzésekben írtam. Mielőtt bárki azzal jönne, hogy “photoshop-olt képeken bárki jól néz ki”, ajánlom figyelmetekbe az előző bejegyzésben közzétett videót, amin látszik hogy nem sok utómunkát igényelt a testem. :)) Hála a rendszeres edzéseknek és az egészséges életmódnak, tényleg így nézek ki ahogy ezeken a képeken és nagyon büszke vagyok arra, hogy a sok befektetett munkának ez az eredménye! 

 

 

dubaicarphotoshoot1 dubaicarshoot2 dubaicarshoot3 dubaicarshoot4 dubaicarshoot5 dubaicarshoot6 dubaicarshoot7 dubaicarshoot8 dubaicarshoot9 dubaicarshoot10

dubaicarshoot11

 

Photo by Photomos: http://iconosquare.com/viewer.php#/user/254040154/
https://www.facebook.com/photomosdu?fref=t

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. rachelmeow says:

    Szia Timi!
    Hirtelenjében nem tudtam, hogy hova írjak neked, az ask-ot nem használod (és gondolom naponta 1000 kérdés megy oda, az enyém elveszne), e-mail szintén.. ezért gondoltam ide. 🙂 Nekem lenne egy olyan kérdésem (kérésem?), hogy nem írnál-e majd valamikor olyan igazán lelkizős cikket (mint az Én utam 1. rész) arról, hogy Neked milyenek voltak az első napok.. Szóval, hogy milyen volt hozzászokni az edzésekhez, hetente hányszor mentél, hogyan szoktattad magad hozzá a rendszeres étkezéshez, a táblázatok böngészéséhez, stb.. Remélem, érthető mire gondolok:)) Szerintem sokunknak erőt adna az, hogy amit Te mostanra elértél, azt Te is nehezen kezdted, eleinte szenvedtél, stb.. :)) (Nem tudom, “szenvedtél”-e eleinte, de általában az emberek kezdeti motivációja néhány nap/hét után elszáll…. ) Remélem válaszolsz majd! :))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!